Magyarország, 9021 Győr, Bécsi kapu tér 4.
47.68768000, 17.63094100

Arrabona EGTC

http://www.kaptalandomb.hu

A Győr szívében álló műemléképületen belül található a vár egyik rejtőzködő kapuja, amely a város történelmének egy darabját kínálja a látogatóknak. Az intézmény a kortárs művészet jeles helyi és egyéb magyar és nemzetközi képviselőinek nyújt bemutatkozási lehetőséget. Több partner bevonásával, együttműködésével gazdagítja a város kulturális, szakrális és turisztikai kínálatát, valamint hozzájárul a győri emberek szépérzékének, igényes műértésének kialakulásához, fejlődéséhez. A polgárházak közül elsőként nyílt meg a nagyközönség, a város lakossága, az érdeklődők és a turisták előtt. A földszinten kávézó, az első emeleten szobrászkiállítás, a második emeleten időszakos kiállítások működnek, valamint bérelhető rendezvényterem várja a vendégeket.

Látogathatóság: Nyitvatartási időben

További információk: http://www.kaptalandomb.hu/hu/kiallitas/5/muzeumhaz/

Közeli látnivalók

Várkazamata, Kőtár

Római kori emlékek gyűjteménye a limes mentén fekvő Győrött. A Kőtár helyszíne a győri vár kazamata rendszerének egy darabja.

Mandala Teaház Győr

Ideális helyszín beszélgetésre egy pohár forró tea társaságában.

Várfal sétány

A várfal alatti Bástya sétányon, a Rába partján áll Szent István életnagyságú bronzszobra. Szintén itt láthatóak a 19. században Bécsből hozott díszágyúk is. A folyóparti sétányon érdemes végigmenni egészen a Dunakapu térig, szép látvány fogad mindenkit.

Közelben lévő rendezvények